Selecteer een pagina

Als VA mijn eigen bedrijf beginnen en daarmee ondernemers helpen verder te komen in hun ambitie of juist meer vrije tijd te hebben voor hun privé leven en gezin. Meedenken en verder denken en soms anders denken.

Ik ben de sparringpartner die je zoekt op het gebied van oa:
Sales support
Administratie
Business & Projectmanagement

Kijk hier voor de diensten die ik aanbied en waarbij ik jou help.

Ik zal iets over mezelf vertellen.
Mijn naam is Annemiek Marsman. Ik woon in Westerhaar in Overijssel en heb 3 kinderen. Samen met mijn man Arjan heb ik ruim 20 jaar een brood- en banketbakkerij gehad. In die jaren heb ik allerlei ondernemersvaardigheden opgedaan alsook het maken van brood en banket. Door een samenloop van omstandigheden hebben we in januari 2021 besloten hiermee te stoppen.

Toen begon mijn zoektocht naar wat ik nu graag wil gaan doen. Na een korte zoektocht werd ik helemaal enthousiast over het VA-schap. Ik ga ervoor!!

 

Werk vanuit huis

Als virtual assistant ben ik een zzp-er die volledig zelfstandig mijn werkzaamheden vanuit mijn eigen huis online doe!

Mijn Karaktereigenschappen

Dit is wat mensen over mij zeggen:

Humor

Open en eerlijk

Eigen mening