Ondernemer was ik al. Al ruim 20 jaar samen met mijn man. We hadden een brood- en banketbakkerij en waren de 3e generatie in het familiebedrijf. Na jarenlang een druk en hectisch leven, stopten we ermee door een samenloop van omstandigheden.

Wat ging ik nu doen? Liet ik het afhangen van een samenloop van omstandigheden? Of koos ik nu echt voor mezelf! Voor wat ik echt wil. Het laatste natuurlijk! Ik besloot om al mijn kennis en ervaring te gebruiken om zelf, volgde een opleiding aan de VA Business Academy en startte met enorm enthousiasme mijn eigen bedrijf. 

Als Virtual Assistant aan de slag voor creatieve coaches en trainers en lekker vanuit mijn eigen huis werken, mijn talent en expertise inzetten om impact te maken op andere ondernemers met klanten die bij mij passen. 

Waar ik toen niet kon kiezen wie mijn klanten waren, doe ik dat nu dus WEL. De energie die je daarvan krijgt is echt geweldig. En dan wordt de samenwerking dat ook.

De hands-on VA en sparringpartner zijn en zo echt samen bouwen aan jouw business. Dat vind ik het meest fantastische om te doen. Het gevoel om echt een verschil te kunnen maken en bij te dragen aan jouw business.

Wat maakt mij nu mij

Mensen om mij heen beschrijven mij als:

Open en eerlijk; dat vind ik heel belangrijk en zorgt voor een fijne samenwerking. Op een respectvolle manier kunnen we elkaar alles zeggen en dat zorgt ervoor dat we tot de kern kunnen komen en verder kunnen komen

Humor; ik ben vrij ad-rem in mijn reactie en humor

Heel toegankelijk; ik houd ervan om met veel verschillende soorten mensen te praten en interesseer me in hun leven en hun zienswijze. Zo kun je elkaar beter begrijpen en ook beter met elkaar omgaan.

Eigen mening; die heb ik zeker en als je me vraagt geef ik je die. Ik ben niet zo koppig dat ik hoe dan ook aan mijn mening vasthoud. Respect voor een eigen mening vind ik erg belangrijk. Juist doordat je allemaal anders tegen iets aan kunt kijken zorgt voor een ruimere blik en begrip voor de mening van een ander.

Rustig karakter; als de paniek uitbreekt in jouw bedrijf, dan kan ik op dat moment heel rustig blijven en nog steeds het overzicht bewaren en dat zorgt ook voor meer rust voor de mensen om jouw heen. Fijn toch?! Ik vlieg niet direct in de stress en ben juist op die momenten een fijn luisterend oor kan filteren wat er nu echt nodig is en wat nog wel even kan wachten. 

Waarom ik nu VA ben geworden? Het is nu ECHT mijn eigen bedrijf, waar ik volledig voor kan gaan en helemaal mijn ei in kwijt kan. De vrijheid van niet naar kantoor hoeven gaan, mijn eigen tijd indelen en meer tijd voor mijn privé leven. Ik gun jou ook meer vrijheid en tijd voor alles wat je wilt doen.

Waar ik het verschil voor jouw maak is dat ik van nature een helicopterview heb. Als ik jouw administratie doe dan zie ik welke kosten er bespaard kunnen worden. Of juist kansen om de omzet te laten groeien. Ook zorg ik door het regelen van je marketing, administratie en diverse andere zaken dat jij weer rust in je hoofd hebt en kunt werken aan jouw passie!

Ik kijk altijd verder dan mijn neus lang is en met een dubbele bril. Altijd vanuit een ondernemers bril en een consumenten bril. Dat zit er nu eenmaal in en zo help ik jou om soms anders naar iets te kijken. 

Samen zorgen dat jij je doelen haalt, dat geeft mij enorm veel voldoening en plezier.

Als je me echt kent dan weet je dit van me:

In wezen ben ik qua muziek een enorme grunge fan en ik liep vroeger alleen maar op mijn legerkisten. Korte broek, lange broek, rokje of jurk (niet vaak, maar toch). Altijd mijn legerkisten eronder.

Naar de sauna gaan is 1 van mijn favoriete dagjes weg. Heerlijk even helemaal niets en echt ontspannen. Letterlijk alles eruit zweten en dan weer van je afspoelen, fantastisch!

Mijn voelsprieten voor sfeer en energie zijn erg sterk. Kan het niet echt verklaren, maar ik heb het gewoon. Geeft me wel een fijne richtlijn welke mensen/groep ik prettig vind en welke ik uit de weg ga.

Een dagje achtbanen kun je me voor wakker maken (verder graag niet wakker maken, ik ben blij met mijn nachtrust)

Tatoeages horen ook bij mij. Ze zijn niet perse direct zichtbaar, maar elke dag als IK ze zie ben ik er blij mee. Ik heb er nu 3, maar het blijft nog wel kriebelen. 

Heerlijk vind ik het om een reis te maken, kort of wat langer en ik hou ervan om dit tot in de puntjes te plannen/regelen. Daar zit voor mij een groot deel van de voorpret.

Kijk hier

In mijn agenda en plan een gratis kennismakings- gesprek

Werk vanuit huis

Als virtual assistant ben ik een zzp-er die volledig zelfstandig mijn werkzaamheden vanuit mijn eigen huis online doe!

Wanneer zijn wij een match?

  • Als jij wilt gaan voor kwaliteit en dus geen quick fix
  • Als jij het belangrijkste vind dat je geholpen wordt door iemand die net als jij staat voor je diensten
  • Als jij een goede klik tussen ons ook heel belangrijk vindt
  • Als jij ook van een goede dosis humor houdt

Mijn Karaktereigenschappen

Dit is wat mensen over mij zeggen:

Eigen mening

Humor

Open en eerlijk

Dit is mijn certificaat die ik heb gehaald bij de VA Business Academy.

×

Hey hallo,

klik hieronder op mijn naam en laat een bericht voor me achter.

× Neem contact op